dyrektor (1989 pkt)Ilość odwiedzin:
624
Czas czytania:
854 min.
Dodano:
373 dni temu
Data dodania:
2020-01-16 12:50:24
data przyjęcia -16.01.2020
miejsce znalezienia -Dąb
płeć -samica
rok urodzenia -około 28.11.2019
umaszczenie -czarna podpalana z białymi skarpetkami
wielkość -szczeniak
cechy charakteru -wesoły
Galeria zdjęć - GW/50/5/20
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 373 dni temu
liczba odwiedzin: 624
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 459 dni temu
liczba odwiedzin: 886
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 392 dni temu
liczba odwiedzin: 442
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 4 dni temu
liczba odwiedzin: 107
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 392 dni temu
liczba odwiedzin: 1250
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 1186 dni temu
liczba odwiedzin: 2686
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 1085 dni temu
liczba odwiedzin: 2263
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 894 dni temu
liczba odwiedzin: 1494
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 748 dni temu
liczba odwiedzin: 1307
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 567 dni temu
liczba odwiedzin: 1175
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 428 dni temu
liczba odwiedzin: 1077
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 205 dni temu
liczba odwiedzin: 496
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 14 dni temu
liczba odwiedzin: 295
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 19 dni temu
liczba odwiedzin: 543
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 23 dni temu
liczba odwiedzin: 115
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 25 dni temu
liczba odwiedzin: 176
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 27 dni temu
liczba odwiedzin: 151
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.201