dyrektor (1989 pkt)Ilość odwiedzin:
1 055
Czas czytania:
1 218 min.
Dodano:
383 dni temu
Data dodania:
2020-01-05 23:09:20
Data przyjęcia - 05.01.2020
Miejsce znalezienia - Modzerowo
Płeć - samiec
data urodzenia- 2018
Umaszczenie - brązowo-czarny
Wielkość - mały
Cechy charakteru - wystraszony, przyjazny
Galeria zdjęć - GW/46/1/20 Franio
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 383 dni temu
liczba odwiedzin: 1055
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 1187 dni temu
liczba odwiedzin: 66949
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 838 dni temu
liczba odwiedzin: 920
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 868 dni temu
liczba odwiedzin: 604
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 919 dni temu
liczba odwiedzin: 557
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 325 dni temu
liczba odwiedzin: 876
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 1085 dni temu
liczba odwiedzin: 2267
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 895 dni temu
liczba odwiedzin: 1494
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 748 dni temu
liczba odwiedzin: 1307
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 568 dni temu
liczba odwiedzin: 1175
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 428 dni temu
liczba odwiedzin: 1077
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 205 dni temu
liczba odwiedzin: 497
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 15 dni temu
liczba odwiedzin: 296
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 15 dni temu
liczba odwiedzin: 506
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 20 dni temu
liczba odwiedzin: 545
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 24 dni temu
liczba odwiedzin: 117
autor:dyrektor(1989 pkt)
utworzony: 25 dni temu
liczba odwiedzin: 176
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.265