dyrektor (2035 pkt)Ilość odwiedzin:
667
Czas czytania:
913 min.
Dodano:
171 dni temu
Data dodania:
2020-09-11 21:32:51
data przyjęcia - 11.09.2020
miejsce znalezienia - ul. Wiewiórcza 1
płeć - samica
rok urodzenia - VIII 2020
umaszczenie - brązowo-czarna
wielkość - szczeniak
cechy charakteru - łagodna
Galeria zdjęć - 11737/184/20 Dianka
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 171 dni temu
liczba odwiedzin: 667
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 19 dni temu
liczba odwiedzin: 475
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 1224 dni temu
liczba odwiedzin: 2855
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 786 dni temu
liczba odwiedzin: 1374
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 678 dni temu
liczba odwiedzin: 680
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 172 dni temu
liczba odwiedzin: 1015
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 1123 dni temu
liczba odwiedzin: 2331
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 932 dni temu
liczba odwiedzin: 1565
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 786 dni temu
liczba odwiedzin: 1374
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 605 dni temu
liczba odwiedzin: 1251
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 466 dni temu
liczba odwiedzin: 1164
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 243 dni temu
liczba odwiedzin: 563
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 16 dni temu
liczba odwiedzin: 101
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 28 dni temu
liczba odwiedzin: 239
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 33 dni temu
liczba odwiedzin: 186
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 49 dni temu
liczba odwiedzin: 399
autor:dyrektor(2035 pkt)
utworzony: 52 dni temu
liczba odwiedzin: 839
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.207