dyrektor (2105 pkt)Ilość odwiedzin:
219
Czas czytania:
258 min.
Dodano:
296 dni temu
Data dodania:
2020-06-22 21:23:40
data przyjęcia -22.06.2020
miejsce znalezienia -Al. Jana Pawła II
płeć -kastrat
rok urodzenia -około 2019 ( pies jest zaczipowany)
umaszczenie -czarny podpalany z białym krawatem
wielkość -mały
cechy charakteru -wesoły , energiczny
Galeria zdjęć - 11674/121/20 Reksio
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 296 dni temu
liczba odwiedzin: 219
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 894 dni temu
liczba odwiedzin: 814
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 311 dni temu
liczba odwiedzin: 285
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 290 dni temu
liczba odwiedzin: 488
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 289 dni temu
liczba odwiedzin: 378
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 867 dni temu
liczba odwiedzin: 517
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 1166 dni temu
liczba odwiedzin: 2409
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 976 dni temu
liczba odwiedzin: 1642
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 829 dni temu
liczba odwiedzin: 1443
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 649 dni temu
liczba odwiedzin: 1376
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 510 dni temu
liczba odwiedzin: 1277
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 286 dni temu
liczba odwiedzin: 649
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 3 dni temu
liczba odwiedzin: 50
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 6 dni temu
liczba odwiedzin: 131
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 9 dni temu
liczba odwiedzin: 79
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 26 dni temu
liczba odwiedzin: 363
autor:dyrektor(2105 pkt)
utworzony: 29 dni temu
liczba odwiedzin: 145
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.208