dyrektor (1984 pkt)Ilość odwiedzin:
491
Czas czytania:
694 min.
Dodano:
249 dni temu
Data dodania:
2020-05-12 19:35:02
Data przyjęcia - 12.05.20
Miejsce znalezienia - ul. Bobrownicka
Płeć - samiec / kastrat
Rok urodzenia - 2016
Umaszczenie - bury podpalany
Wielkość - średni
Cechy charakteru - łagodny
Galeria zdjęć - 11647/94/20 Misza
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 249 dni temu
liczba odwiedzin: 491
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 1137 dni temu
liczba odwiedzin: 2527
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 1179 dni temu
liczba odwiedzin: 2663
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 82 dni temu
liczba odwiedzin: 468
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 1180 dni temu
liczba odwiedzin: 66661
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 322 dni temu
liczba odwiedzin: 360
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 1078 dni temu
liczba odwiedzin: 2254
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 888 dni temu
liczba odwiedzin: 1486
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 741 dni temu
liczba odwiedzin: 1287
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 561 dni temu
liczba odwiedzin: 1160
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 422 dni temu
liczba odwiedzin: 1055
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 198 dni temu
liczba odwiedzin: 481
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 15 dni temu
liczba odwiedzin: 69
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 17 dni temu
liczba odwiedzin: 96
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 18 dni temu
liczba odwiedzin: 162
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 21 dni temu
liczba odwiedzin: 135
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 23 dni temu
liczba odwiedzin: 137
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.196