dyrektor (1984 pkt)Ilość odwiedzin:
1 171
Czas czytania:
1 542 min.
Dodano:
291 dni temu
Data dodania:
2020-03-31 20:15:33
data przyjęcia - 31.03.20
miejsce znalezienia - ul. Wieniecka 42
płeć - samiec/kastrat
rok urodzenia - około 2012
umarszczenie - brązowy
wielkość - średni
cechy charakteru - spokojny, wesoły
Galeria zdjęć - 11621/68/20 Rudi
Teraz oglądane zwierzęta
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 291 dni temu
liczba odwiedzin: 1171
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 26 dni temu
liczba odwiedzin: 178
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 163 dni temu
liczba odwiedzin: 570
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 34 dni temu
liczba odwiedzin: 468
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 163 dni temu
liczba odwiedzin: 659
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 58 dni temu
liczba odwiedzin: 197
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 1078 dni temu
liczba odwiedzin: 2254
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 888 dni temu
liczba odwiedzin: 1486
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 741 dni temu
liczba odwiedzin: 1287
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 561 dni temu
liczba odwiedzin: 1160
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 422 dni temu
liczba odwiedzin: 1055
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 198 dni temu
liczba odwiedzin: 481
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 15 dni temu
liczba odwiedzin: 69
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 17 dni temu
liczba odwiedzin: 96
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 18 dni temu
liczba odwiedzin: 162
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 21 dni temu
liczba odwiedzin: 135
autor:dyrektor(1984 pkt)
utworzony: 23 dni temu
liczba odwiedzin: 137
Akceptuję pliki cookies
W ramach naszego portalu stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies. Jednocześnie informujemy, iż warunkiem koniecznym do prawidłowej pracy portalu jest włączenie obsługi plików cookies.
Rozumiem i akceptuję 0.215